Редактор: e-mail: кадър bTVВ истинска караница се превърна прякото включване на евродепутата Ангел

...
Редактор: e-mail: кадър bTVВ истинска караница се превърна прякото включване на евродепутата Ангел
Коментари Харесай

Караница в ефир между Хекимян и Джамбазки, намесиха пиратки, комплекси и Кобилкина

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

В същинска кавга се трансформира директното включване на евродепутата Ангел Джамбазки по bTV. Водещият Антон Хекимян се опитваше да получи удостоверение, че Джамбазки е хвърлял бомбички по протестиращите пред централата на Вътрешна македонска революционна организация преди няколко дни. Евродепутатът обаче не призна това и повтаряше: „ Ако някой пристигна да разрушава вашата врата, баница ли ще му извършите?! “

Напрежението в ефир стигна до такава степен, че Хекимян попита дали хвърлянето на бомбички не е комплекс, който Джамбазки избира поради това, че не е ходил в казарма. „ Не ми задавайте въпроси като Кобилкина “, отвърна евродепутатът. Пререканието продължи няколко минути, като в последна сметка не беше изяснено нищо към конфликта сред Вътрешна македонска революционна организация и протестиращите. По време на включването Джамбазки беше със защитно облекло поради работата си като диброволец в оправянето с коронавирус рецесията. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР